Noi accesorii şi echipamente în dotarea ISU Covasna

Marți, 24 Decembrie 2019Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Noi accesorii si echipamente in dotarea ISU Covasna | imaginea 1 Reușita pompierilor militari la intervențiile in situaţii de urgenţă este influențată și de accesoriile şi echipamentele pe care le au în dotare. Reprezentanţii ISU Covasna aduc mulţumiri Consiliului Județean Covasna, care continuă să investească în dotarea inspectoratului, astfel punând un mare accent pe siguranța cetățenilor județului.

Vineri, 20 decembrie, a.c., au fost prezentate ultimele echipamente intrate în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna, în prezenţa domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Tamás Sándor şi a domnului Henning László, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Covasna.

Valoarea investiției în anul 2019 s-a ridicat la 370 de mii lei. Este vorba, printre altele, despre 25 de dispozitive portabile pentru stins incendiile de pădure, 43 de costume de protecție pentru pompieri - tip nomex, tehnică pentru monitorizarea intervențiilor la nivel județean și mobilier pentru dotarea dispeceratului integrat.

Activitatea pompierilor covăsneni se derulează în sprijinul şi pentru cetăţean, iar obiectivele prioritare ale instituţiei sunt orientate spre eficientizarea acţiunilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.