Pompierii voluntari din Nădrag au primit o autospecială de stingere a incendiilor

Vineri, 13 Decembrie 2019Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Pompierii voluntari din Nadrag au primit o autospeciala de stingere a incendiilor | imaginea 1 Începând de marţi, 10 decembrie, a.c., pompierii voluntari din Nădrag au în dotare o autospecială de stingere a incendiilor. În prezența președintelui Consiliului Județean Timiș și a primarului comunei Nădrag, ISU Timiş a predat o autospecială de stingere a incendiilor Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Nădrag, autospecială care a aparținut Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș.

Chiar dacă nu este nouă, autospeciala are o capacitate de 1000 litri de apă și va fi utilizată de pompierii voluntari pentru stingerea incendiilor și asigurarea primei intervenții până la sosirea echipajelor de pompieri din cadrul ISU Timiș.

În urma unei analize la nivelul județului, s-a constatat că această comună este un punct vulnerabil din punct de vedere al timpilor de răspuns la intervenții și astfel s-a decis sprijinirea autorităților locale pentru a îmbunătăți acest aspect și a oferi un plus de siguranță cetățenilor din estul județului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.