Performanța este rezultatul perseverenței și pregătirii continue

Vineri, 03 Ianuarie 2020Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis, Foto Lau

Performanta este rezultatul perseverentei si pregatirii continue | imaginea 1 O importantă latură a reușitei unei intervenții o reprezintă tehnica și autospecialele de intervenție. Pentru pompierii timişeni, dotarea subunităților cu tehnică performantă a fost și rămâne un obiectiv prioritar. În acest demers, o importantă susținere au primit-o din partea autorităților publice locale.

Luni, 30 decembrie, primăria orașului Buziaș, în prezența doamnei subprefect, a predat Stației de Pompieri Buziaș o autospecială de primă intervenție care va fi de un real ajutor în diminuarea timpilor de răspuns la situații de urgență.

Reprezentanţii ISU Timiş apreciază grija primăriei orașului Buziaș pentru siguranța cetățenilor și doresc să le aducă sincere mulțumiri pentru sprijinul acordat prin achiziționarea acestei autospeciale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.