Autospecială nouă în dotarea ISU Argeș

Luni, 20 Aprilie 2020Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Autospeciala noua in dotarea ISU Arges | imaginea 1 O autospecială nouă a intrat în dotarea ISU Argeş. Este vorba despre o autospecială de descarcerare pe sașiul unui Mercedes Benz Sprinter, care este dotată cu echipamente moderne pentru tăiat, depărtat, tracțiune, blocuri de stabilizare, echipamente pentru iluminat, echipamente medicale, echipamente de protecție a personalului, echipamente de comunicații și alte diverse accesorii.

Recepția acestei autospeciale s-a realizat în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 - 2020. Tehnica de intervenție este foarte importantă în ceea ce privește îndeplinirea misiunilor cu succes, iar echipamentele moderne cresc operativitatea și siguranța în cadrul intervențiilor salvatorilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.