Autospeciale noi la ISU Braşov

Marți, 07 Aprilie 2020Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Autospeciale noi la ISU Brasov | imaginea 1 ISU Braşov are în dotare, de sâmbătă, 4 aprilie, a.c., două autocamioane și o autospecială pentru descarcerare. Cele două autocamioane au fost repartizate către Detașamanetul 1 de Pompieri Brașov, iar autospeciala pentru descarcerare către Detaşamentul de Pompieri Făgăraș, și vor fi folosite în misiunile pe care le au de îndeplinit.

Pompierii braşoveni sunt bucuroşi că se înnoieşte parcul auto. Este foarte important ca tehnica de intervenţie și echipamentele folosite să fie cât mai noi și cât mai performante atunci când se intervine pentru salvarea vieții oamenilor şi orice secundă poate face diferența. Tehnica de intervenţie contează foarte mult în ceea ce privește îndeplinirea misiunilor cu succes.

Recepția autospecialelor s-a realizat în cadrul proiectului cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 - 2020.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.