Noi dotări ale pompierilor cărășeni cu mijloace de luptă împotriva incendiilor

Marți, 09 Martie 2021Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Noi dotari ale pompierilor caraseni cu mijloace de lupta impotriva incendiilor | imaginea 1 Vineri, 5 martie a.c., parcul auto al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Semenic,, al județului Caraș-Severin s-a mărit cu două vehicule de luptă destinate stingerii incendiilor de pădure și vegetație, vehicule achiziționate prin grija I.G.S.U.

Cele două autospeciale au capacitatea rezervorului de apă de 3.000 l și a rezervorului de spumogen de 250 l, fiecare dintre acestea putând transporta un echipaj de maxim 7 pompieri, fiind dotate cu tot echipamentul necesar în astfel de intervenții.

Acestea au fost repartizate Detașamentului de Pompieri Reșița și Detașamentului de Pompieri Caransebeș, urmând a fi folosite pentru stingerea incendiilor de pădure și vegetație, autospeciale de un real folos si ajutor, ținând cont de specificul zonei muntoase a județului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.