O nouă autospecială a ajuns în dotarea ISU Mureș

Joi, 25 Martie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

O noua autospeciala a ajuns in dotarea ISU Mures | imaginea 1 Este vorba despre o autospecială de stins incendii de pădure, un vehicul special construit pentru a ajunge în locurile mai greu accesibile.

Acest lucru se datorează în primul rând tracțiunii 4x4 și mobilității ridicate ale acesteia. Autospeciala are un rezervor de 3000 litri, dispune de instalații, echipamente și accesorii destinate limitării și stingerii incendiilor la fondul forestier.

Dotarea acestei autospeciale îi permite alimentare cu apă și din surse fără presiune cum sunt: lacurile, acumulările de apă, râuri și altele. Autospeciala pentru intervenții la fondul forestier este operațională din data de 22 martie a.c., în cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.