O nouă autospecială de stingere a intrat în dotarea ISU Arad

Vineri, 21 Mai 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

O noua autospeciala de stingere a intrat in dotarea ISU Arad | imaginea 1 Autospeciala de stingere cu apă și spumă, modul descarcerare și kit de prim ajutor, cu o capacitate de 5000 litri apă şi 500 litri spumă, este prima recepționată de către Consiliul Județean Arad și ISU Arad, în cadrul proiectului finanțat de către Uniunea Europeană, “Programul de cooperare transfrontalieră INTERREG VA România - Ungaria 2014-2020, AXA PRIORITARA 5: ÎMBUNĂTĂȚIREA PREVENIRII RISCURILOR ȘI GESTIONAREA DEZASTRELOR.

Autospeciala va intra în dotarea Detașamentului de Pompieri Arad și este cea mai modernă și complet echipată mașină de pompieri din dotarea subunităţii, de intervenție. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de peste 2 milioane euro, din care pentru județul Arad, peste 1 milion euro. În cadrul proiectului, ISU Arad urmează să primească în scurt timp 3 autospeciale SMURD şi 1 autocar de 32 locuri pentru transport.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.