Tehnică nouă de intervenţie a intrat în dotarea ISU Caraş-Severin

Miercuri, 26 Mai 2021Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Tehnica noua de interventie a intrat in dotarea ISU Caras Severin | imaginea 1 Două camere cu termoviziune, un sonar și două kituri pentru salvare din puțuri au intrat de curând în dotarea inspectoratului, iar pompierii au beneficiat de un instructaj din partea furnizorului.

Produsele au fost achiziționate în cadrul proiectului ”Rețea comună durabilă pentru situațiile de urgență din Banat” care este finanțat prin programul Interreg IPA CBC România-Serbia - Apelul II, e-MS nr. 283 Axa prioritară 2, Obiectivul 2-2 și care are ca parteneri Consiliul Județean Caraș-Severin - lider de proiect, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al județului Caraș-Severin, Primăria orașului Vârșeț - Serbia și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Situațiilor de Urgență ADIVEST Timișoara.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.