Autoutilitară achiziționată cu fonduri europene, în dotarea Detașamentului de Pompieri Caracal

Miercuri, 07 Iulie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Autoutilitara achizitionata cu fonduri europene  in dotarea Detasamentului de Pompieri Caracal | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Matei Basarab” al județului Olt a operaționalizat o autoutilitară, achiziționată cu fonduri europene, în cadrul proiectului „Investiții comune în domeniul situațiilor de urgență în cadrul Consiliului Județean Olt și Municipalității Dolna Mitropolia, Bulgaria”.

Autoutilitara va fi folosită în activitățile zilnice ale pompierilor, a intrat în dotarea Detașamentului de Pompieri Caracal și va deservi și Gărzile de Intervenție Osica de Sus, Stoenești și Vișina.

Tot în cadrul acestui proiect, în care Consiliul Județean are calitatea de lider de proiect, iar unul dintre beneficiari este ISU Olt, va fi achiziționată și o autospecială de stingere, cu capacitate mărită a rezervorului, respectiv 9000 de litri.

Aceasta va fi utilizată pentru intervenția la incendii, inundații, cutremure, alunecări de teren, accidente rutiere, accidente industriale și evenimente publice importante.

Autoutilitara achizitionata cu fonduri europene  in dotarea Detasamentului de Pompieri Caracal | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.