Autospecială nouă de stingere cu apă și spumă, în dotarea SVSU Iancu Jianu

Luni, 16 August 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Autospeciala noua de stingere cu apa si spuma  in dotarea SVSU Iancu Jianu | imaginea 1 Intervenția rapidă a Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență de la nivelul localităților poate fi esențială în cazul producerii unor evenimente în zona de competență.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Iancu Jianu a reușit de curând să achiziționeze o autospecială de stingere cu apă și spumă, prevăzută și cu accesorii pentru descarcerare. Dotarea SVSU cu autospeciale și accesorii pentru asigurarea primei intervenții devine o necesitate, în condițiile în care situațiile de urgență se manifestă cu o frecvență din ce în ce mai mare.

Luni, 9 august a.c., pompierii Detașamentului Slatina le-au prezentat membrilor SVSU Iancu Jianu echipamentele și accesoriile aflate în dotarea autospecialei, cu accent pe utilizarea practică a acestora.

ISU Olt încurajează investițiile în echipamente pentru prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență, dar și în pregătirea personalului din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, astfel încât misiunile în sprijinul populației să se desfășoare cât mai eficient și într-un timp cât mai scurt.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.