Un nou lot de echipamente de intervenție a intrat în dotarea ISU Caraş-Severin

Miercuri, 04 August 2021Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Un nou lot de echipamente de interventie a intrat in dotarea ISU Caras Severin | imaginea 1 Un nou lot de echipamente de intervenție a intrat recent în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al județului Caraș-Severin, mai precis, câte 5 motopompe și electropompe pentru evacuare ape murdare, 5 generatoare electrice, 5 proiectoare cu rolele prelungitor aferente, precum și 200 de furtunuri de refulare a apei și 10 canistre pentru carburant.

Toate acestea au fost achiziționate cu scopul îmbunătățirii capacității de reacție a personalului inspectoratului nostru în cazul manifestării riscului ”Inundații”.

Achiziția s-a realizat în cadrul proiectului ”Rețea comună durabilă pentru situațiile de urgență din Banat”, proiect implementat de Consiliul Județean Caraș-Severin în calitate de lider de proiect, alături de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al Județului Caraș-Severin, Primăria orașului Vârșeț - Serbia și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Situațiilor de Urgență ADIVEST Timișoara și finanțat prin programul Interreg IPA CBC România-Serbia - Apelul II, eMS nr. 283 Axa prioritară 2, Obiectivul 2-2.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.