Modul cisternă, intrat în dotarea ISU Buzău

Vineri, 17 Septembrie 2021Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Modul cisterna  intrat in dotarea ISU Buzau | imaginea 1 Încă un motiv de bucurie de ziua lor, 13 Septembrie!

Cea mai recentă dotare ce a intrat în rândul tehnicii de intervenție a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău este un modul cisternă achiziționat cu sprijinul Consiliului Județean Buzău.

Acest tip de modul are o capacitate de 8.000 de litri, este dotat cu diferite sisteme special destinate ce facilitează refularea apei la nevoie și umplerea rapidă, fiind indispensabil la intervențiile în zonele greu accesibile sau fără surse de alimentare și în misiunile ce necesită cantități mari de apă la flux continuu pentru stingerea incendiilor de amploare.

Reprezentanţii ISU Buzău adresează mulțumiri pentru sprijinul acordat, tuturor celor implicați în acest proiect, și îi asigură că sunt pregătiți să intervină în situații de urgență, zi de zi, 24 de ore din 24.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.