Tehnică nouă de intervenţie în dotarea ISU “Porolissum” Sălaj

Joi, 28 Aprilie 2022Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Tehnica noua de interventie in dotarea ISU  Porolissum  Salaj | imaginea 1 Marți, 26 aprilie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” a organizat și desfășurat un eveniment în care au fost prezentate noile resurse intrate în dotare, și anume, autospeciala de transport personal și victime multiple (ATPVM) și containerul de pregătire pentru executarea salvării din spații închise.

Acestea vin în completarea tehnicii existente pentru a atinge înalte standarde profesionale. Achiziționarea containerului de pregătire s-a realizat de către Consiliului Județean Sălaj, iar ATPVM-ul a intrat în dotarea unității prin “Programul operațional regional 2014-2020”.

Containerul de pregătire pentru executarea salvării din spații închise este un mijloc de sprijin pentru antrenarea personalului operativ în situații dificile. ATPVM-ul va ajuta semnificativ atât la transportul medicalizat al victimelor generate de situații de urgență de amploare și intensitate deosebită, cât și la transportul personalului medical/operativ.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.