Container tip Caisson, intrat în dotarea ISU Mureş

Marți, 10 Mai 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Container tip Caisson  intrat in dotarea ISU Mures | imaginea 1 Marţi, 3 mai a.c., a avut loc predarea-primirea containerului tip Caisson, de către Primăria municipiului Târgu Mureș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență “HOREA” al județului Mureș.

Acest container este destinat pregătirii personalului operativ în vederea perfecționării cunoștiințelor și deprinderilor de specialitate, tehnice de lucru și intervenției pentru stingerea incendiilor, tehnici de pătrundere în spații închise și semi închise, salvării din diferite medii ostile, precum și pentru antrenamentele în scopul măririi capacității de efort a organismului.

Se adresează mulțumiri Primăriei municipiului Târgu Mureș și domnului primar Soos Zoltan pentru achiziționarea acestui container.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.