O nouă autospecială de stingere a intrat în dotarea ISU Olt

Sâmbătă, 30 Iulie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

O noua autospeciala de stingere a intrat in dotarea ISU Olt | imaginea 1 Parcul auto al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt a fost îmbunătățit, începând de joi, 21 iulie a.c., cu o autospecială de stingere, cu capacitate crescută a rezervorului, de 9000 litri, în valoare de peste 1,7 milioane lei.

Autospeciala a fost achiziționată de către Consiliul Județean Olt, prin proiectul ”Investiții comune în domeniul situațiilor de urgență în cadrul Consiliului județean Olt și Municipalității Dolna Mitropolia”, finanțat în cadrul programului INTERREG V-A, Axa prioritară 3 – ”O regiune singură”, în care ISU Olt are calitatea de beneficiar final.

Tot în cadrul acestui proiect, a fost achiziționată, pe parcursul anului trecut, o autoutilitară Ford Ranger, necesară în activitățile de intervenție ale Inspectoratului. Pompierii olteni au prezentat comenzii ISU Olt și conducerii Consiliului Județean Olt, noua autospecială, care va acționa în sprijinul cetățenilor județului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.