A treia autospecială de mare capacitate, în dotarea ISU Dobrogea

Marți, 16 August 2022Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

A treia autospeciala de mare capacitate  in dotarea ISU Dobrogea | imaginea 1 O nouă autospecială de stingere cu capacitatea de 10.000 litri apă face parte din tehnica de intervenție a ISU Constanța.

Autospeciala este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

Are tracțiune 6x6, poate folosi tunul de apă și în timp ce se deplasează, iar unul dintre multele avantaje este că poate fi alimentată direct din surse de apă fără presiune. Autospeciala va fi încadrată de pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Midia-Năvodari. Face parte dintr-un total de 200 autospeciale ce vor fi achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.