Cu ochii pe tehnica de intervenție!

Miercuri, 19 Octombrie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Cu ochii pe tehnica de interventie | imaginea 1 Verificarea tehnicii de intervenție și a echipamentelor specifice reprezintă un aspect foarte important în activitatea salvatorilor teleormăneni, acestea fiind de cele mai multe ori elementele care aduc succesul misiunilor reale.

A fi pompier profesionist înseamnă să fii în permanență pregătit, cu tehnica din dotare operativă, gata pentru a salva viețile semenilor ori bunurile materiale ale acestora! Asta au făcut și salvatorii, marți, 11 octombrie a.c., la Zimnicea, cu tehnica de intervenție pentru evacuarea apei. Este pregătită, însă se dorește să nu fie nevoie de ea!

Pentru gestionarea unor posibile evenimente negative generate de fenomenele meteorologice periculoase ori de inundații, pompierii militari teleormăneni sunt pregătiți să acționeze în sprijinul populației cu mijloacele tehnice de intervenție din dotare.

Acestea constă în două motopompe de mare capacitate, 6 motopompe remorcabile, 28 de motopompe transportabile, 20 de autospeciale de lucru cu apă și spumă cu echipamente pentru evacuarea apei, 7 camioane, 7 ambarcațiuni de salvare, 21 de motofierăstrae cu lanț, un container suport logistic al intervenţiei tip IV-iluminat (de 450 kVA şi accesorii) și două containere multirisc.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.