Autospeciala pirotehnică, cea mai nouă achiziție a pompierilor dâmbovițeni

Vineri, 16 Decembrie 2022Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Autospeciala pirotehnica  cea mai noua achizitie a pompierilor damboviteni | imaginea 1 Aceasta este destinată desfășurării cu un plus de siguranță a activității pirotehnicienilor dâmbovițeni din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgoviște. Proiectul pentru achiziția acestei autospeciale a fost demarat din anul 2021 și a devenit realitate cu sprijinul financiar integral al Consiliului Județean Dâmbovița.

Se adresează mulțumiri partenerilor pentru implicare și sprijinul oferit pentru gestionarea eficientă a situațiilor de urgență de la nivel județean și pentru asigurarea mijloacelor tehnice care aduc un plus de siguranță salvatorilor dâmbovițeni.

Autospeciala pirotehnică va fi folosită în misiuni de asanare a teritoriului de muniţiile rămase neexplodate din conflictele armate, în activităţi de distrugere cu ajutorul explozivilor a podurilor de gheaţă şi/sau a zăpoarelor de gheaţă şi a stâncilor sau a altor elemente care pot bloca căile de comunicaţii sau reţelele de utilităţi publice.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.