A treia autospecială de stingere a intrat în dotarea ISU Alba

Joi, 26 Ianuarie 2023Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

A treia autospeciala de stingere a intrat in dotarea ISU Alba | imaginea 1 Aceasta completează parcul auto al inspectoratului și este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

Tehnica de intervenție face parte din totalul celor 200 de autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri care vor fi achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020, având în vedere că unitățile operative încă dețin tehnică de intervenție cu durată de exploatare depășită, iar serviciile oferite celor aflați în dificultate trebuie să se mențină la înalte standarde de calitate.

CARACTERISTICI GENERALE: ⚫Capacitatea rezervorului de apă: 10.000 Litri; ⚫Capacitatea rezervorului de spumă: 400 Litri; ⚫Viteză maximă: limitată electronic la 100 km/h; ⚫Debit maxim al pompei de refulare a apei: 4000 Litri/minut; ⚫Tracțiune 6x6 cu punți duble pe spate; ⚫Dotată cu accesorii specifice stingerii incendiilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.