Autospecială nouă pentru pompierii sătmăreni

Luni, 20 Februarie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Autospeciala noua pentru pompierii satmareni | imaginea 1 Curioși și entuziasmați precum niște copii de o jucărie nouă, pompierii militari se familiarizează cu autospeciala de stingere cu apă și spumă, de capacitate mărită (10 mii litri de apă), care recent s-a alăturat tehnicii din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare.

Cu tracțiune 6x6, tun acționat electric prin telecomandă, care poate fi folosit atât pentru a refula apă, cât și spumă, această autospecială este adaptată pentru intervenții rapide și eficiente.

Achiziționată de către Departamentul pentru Situații de Urgență, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul Proiectului Viziune 2020, noua autospecială va fi cu siguranță un partener de nădejde în misiunile de luptă a salvatorilor cu focul!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.