Tehnică nouă pentru pompierii tulceni

Luni, 20 Februarie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Tehnica noua pentru pompierii tulceni | imaginea 1 Anul 2023 a început cu tehnică nouă pentru pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea!

Dacă în cursul anului trecut, pe poarta unității a intrat o autospecială de stingere nouă de 10 tone, iată că în luna ianuarie a acestui an a venit și sora mai mică, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare de 4 mii de litri.

Și asta nu a fost tot! Cu doar câteva zile în urmă, o nouă autospecială de stingere, de capacitate mărită, (10 tone) s-a alăturat tehnicii din dotarea salvatorilor militari. Aceste autospeciale de stingere sunt noi, adaptate noilor nevoi ale pompierilor pentru o intervenție rapidă și eficientă!

Au garda la sol mărită pentru a putea interveni în zonele greu accesibile, tracțiune 6x6 în cazul celor de 10 tone și 4x4 în cazul celei de 4 tone. Toate cele trei autospeciale sunt dotate cu tun acționat electric prin telecomandă și poate fi folosit atât pentru a refula apă, cât și spumă, în cazul unor incendii provocate de substanțe inflamabile lichide.

Lista de dotări a acestor autospeciale este una lungă, iar pentru a fi cuprinse cât mai multe din ele, se pot vizualiza câteva fotografii mai jos. Aceste autospeciale au fost achiziționate de către Departamentul pentru Situații de Urgență, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul Proiectului Viziune 2020.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.