Autospeciale noi în dotarea ISU Sibiu

Joi, 13 Iulie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Autospeciale noi in dotarea ISU Sibiu | imaginea 1 Parcul auto al ISU Sibiu este mai complex începând de luni, 10 iulie a.c., întrucât au intrat în dotarea pompierilor sibieni o nouă autospecială de stingere și un post medical avansat.

Autospeciala de stingere are o capacitate de 4.000 de litri de apă și este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere. De asemenea autospeciala este dotată și cu modul de descarcerare.

Postul Medical Avansat dispune de un cort de tratament și unul de triaj, sisteme de încălzire și răcire a corturilor, sisteme de iluminat exterior și interior, medicamente, materiale sanitare și echipamente necesare îngrijirii a 15-20 de pacienți, dintre care cel puțin 5 aflați în stare critică.

Reînnoirea parcului auto rămâne în continuare o prioritate având în vedere că serviciile oferite celor aflați în dificultate trebuie să se mențină la înalte standarde de calitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.