O nouă autospecială de intervenție, în dotarea ISU Covasna

Vineri, 07 Iulie 2023Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

O noua autospeciala de interventie  in dotarea ISU Covasna | imaginea 1 Autospecială de intervenție nouă intrată în dotarea ISU Covasna care vine cu o capacitate de 4000 l de apă, 200 l de material spumant, un modul de descarcerare și un modul de acordare a primului ajutor medical în situații de urgență.

Autospeciala este destinată misiunilor complexe de salvare în raionul de intervenție al Detașamentului Târgu Secuiesc, aceasta fiind echipată pentru stingerea incendiilor, dar și pentru descarcerare și acordarea primului ajutor, fiind dotată cu multiple echipamente speciale, inclusiv cameră cu termoviziune.

În raionul Târgu Secuiesc echipajele subunității acționează în 15 localități, deservind 72.000 de locuitori. De la începutul anului 2023 și până în prezent, pompierii covăsneni au intervenit la peste 520 de misiuni dintre care 26 de misiuni de stingere a incendiilor.

Achiziționarea noii tehnici de intervenție este parte componentă a Proiectului Operațional Infrastructură Mare (P.O.I.M) denumit „Viziune 2020” și implementat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.