Autospecială nouă de intervenție, în dotarea ISU Ialomița

Joi, 02 Noiembrie 2023Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Autospeciala noua de interventie  in dotarea ISU Ialomita | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița a fost dotat cu o autospecială de intervenție pentru stingerea incendiilor.

Autospeciala a fost distribuită de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în urma finanțării europene prin Programul Operațional Infrastructura Mare ,,Viziune 2020“.

Autospeciala este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.