Noi dotări pentru pompierii călărășeni

Marți, 26 Decembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Noi dotari pentru pompierii calaraseni | imaginea 1 Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei” al județului Călărași i-a fost repartizat de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență prin proiectele derulate la nivel național un nou mijloc de intervenție, Ventilator mic de tip EASY 2000, capabil de evacuarea fumului și răcirea zonei de ardere.

Caracteristici generale ale echipamentului: - debit de aer in spatiu deschis > 220000 m³/h; - sistem de generare ceață apă în debit de 260 l/min la presiune de 7 bari; - sistem de ridicare la 1,2 m; - remorcă cu o axă, cu frână, bilă de cuplare și compartiment etanș.

Toate aceste tipuri de echipamente vin în sprijinul activității salvatorilor de zi cu zi și au menirea de a îmbunătăți eficacitatea de intervenţie, micșorarea timpului de răspuns la solicitări și bineînțeles, salvarea de vieți omenești.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.