Tehnică nouă de intervenție în dotarea ISU Suceava

Marți, 12 Decembrie 2023Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Tehnica noua de interventie in dotarea ISU Suceava | imaginea 1 Punctul de Comandă Mobil cu dotări de ultimă generație a intrat de curând în dotarea Inspectoratului pentru situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava.

Punctul de Comanda Mobil este format dintr-o suprastructură cu două încăperi: un compartiment de comandă si un compartiment operatori. Compartimentul de comandă este un spațiu de lucru destinat prezentării situațiilor si luării deciziilor în teren, în cazul unor situații de urgentă majore.

Va putea găzdui 6-7 persoane deservite de încă o persoană cu rol de operator care să gestioneze situația de la locul producerii evenimentelor.

Este echipat cu sisteme de comunicații moderne, care permite punerea în legătură audio a doi sau mai mulți interlocutori aflați pe oricare din sistemele TETRA, UHV, VHF, GSM, telefonie fixă și telefonie prin satelit, precum și sistemul telefonic intern al Punctului de Comandă.

Această autospecială nouă de intervenție a fost achiziționată de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.