Activităţile prilejuite de Ziua Pompierilor din România suspendate

Vineri, 13 Septembrie 2013București

Activitatile prilejuite de Ziua Pompierilor din Romania suspendate | imaginea 1 Ziua de 13 septembrie, Ziua Pompierilor din România, a fost precedată de evenimentele tragice din judeţele Galaţi şi Vaslui, calamităţi soldate cu pierderi de vieţi omeneşti şi importante pagube materiale. Ca urmare a celor întâmplate, activităţile s-au limitat la ceremonialul comemorativ de cinstire a eroilor pompieri, urmat de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor Pompieri.

ISU Bucureşti susţine eforturile colegilor pompieri din zonele afectate de inundaţii. În acest sens, au fost trimise în localităţile sinistrate din judeţul Galaţi, două instalaţii de potabilizare a apei şi pompieri pregătiţi pentru desfăşurarea acestei misiuni, în vederea asigurării alimentării cu apă a oamenilor şi animalelor din zonele inundate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.