Pompierii, de ziua lor, alături de copii

Duminică, 15 Septembrie 2013Bihor

Pompierii  de ziua lor  alaturi de copii | imaginea 1 Pompierii militari ai Detașamentului Salonta și cei ai Gărzii de Intervenție Tinca s-au aflat vineri, 13 septembrie a.c., de Ziua lor, alături de copiii sosiți să-i viziteze. Cei mici, s-au simțit minunat alături de pompierii care, cu prilejul acestei zile, au organizat o nouă Zi a Porților Deschise.

Bucuroși, copiii, sub ochii ocrotitori ai militarilor, au făcut cunoștință cu echipamentul din dotare și cu autospecialele de lucru. Cu ochi scânteietori și cu toată seriozitatea, cei mici au urcat și în autospecialele de lucru dar și în ambulanțele SMURD. Și, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos, ei pot fi, cu siguranță viitori pompieri sau paramedici.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.