15 Septembrie - Ziua Sfântului Ocrotitor al Pompierilor

Luni, 15 Septembrie 2014Bihor

Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș Astăzi, 15 Septembrie, Biserica Ortodoxă Română îl prăznuiește pe Sfântul Ocrotitor al Pompierilor, Iosif cel Nou de la Partoș. Cu acest prilej, în cinstea acestui Sfânt a cărui rugaciuni opresc văpaia focului, Revista Agenda Pompierului vă reamintește că puteți downloada de pe site-ul revistei cartea închinată Ocrotitorului Pompierilor. Fie ca binecuvantarea Sfântului Iosif să vă insoțească clipă de clipă.

Volumul a fost lansat pe 13 Septembrie, anul trecut, de Ziua Pompierilor din România și adună gânduri și date biografice despre minunatul patron spiritual al cavalerilor frontului incandescent: Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș. Cartea, în format ".pdf" este oferită cu drag tuturor celor care doresc să cunoască mai multe despre Sfântul ocrotitor al pompierilor din România.

Ea poate fi printată, sau distribuită cu condiția ca acest lucru să se facă GRATUIT.

descarcă (1.9MB)

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.