Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni

Miercuri, 10 Septembrie 2014Covasna

Ziua de miscare a pompierilor Covasneni | imaginea 1 Cu ocazia aniversării, la 13 Septembrie 2014, a Zilei Pompierilor din România şi a împlinirii a 166 de ani de la eroicele lupte din Dealul Spirii, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Mihai Viteazul” al județului Covasna, alături de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România – sucursala Covasna vor organiza, miercuri, 10 septembrie a.c., începând cu ora 09 00, “Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni”.

Evenimentul sportiv va avea loc timp de 24 de ore, în perioada 10 septembrie a.c., ora 09.00 - 11 septembrie a.c., ora 09.00, pe strada Oltului din municipiul Sfântu Gheorghe, între intersecţia străzilor Podului şi Oltului şi până la clădirea Administraţiei Publice Locale şi înapoi.

“Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni” constă în desfăşurarea unor activităţi sportive, tip ştafetă de alergare, mers pe bicicletă, mers pe role sau skateboard, pe durata a 24 de ore neîntrerupt, circa 15-25 minute de participant. Sub sloganul “NE MIŞCĂM PENTRU NOI, NE MIŞCĂM PENTRU SĂNĂTATE, NE PREGĂTIM PENTRU COMUNITATE“, 128 de pompieri covăsneni vor participa la acest maraton de mişcare.

Galerie imagini