Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni

Miercuri, 10 Septembrie 2014Covasna

Ziua de miscare a pompierilor Covasneni | imaginea 1 Cu ocazia aniversării, la 13 Septembrie 2014, a Zilei Pompierilor din România şi a împlinirii a 166 de ani de la eroicele lupte din Dealul Spirii, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Mihai Viteazul” al județului Covasna, alături de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România – sucursala Covasna vor organiza, miercuri, 10 septembrie a.c., începând cu ora 09 00, “Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni”.

Evenimentul sportiv va avea loc timp de 24 de ore, în perioada 10 septembrie a.c., ora 09.00 - 11 septembrie a.c., ora 09.00, pe strada Oltului din municipiul Sfântu Gheorghe, între intersecţia străzilor Podului şi Oltului şi până la clădirea Administraţiei Publice Locale şi înapoi.

“Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni” constă în desfăşurarea unor activităţi sportive, tip ştafetă de alergare, mers pe bicicletă, mers pe role sau skateboard, pe durata a 24 de ore neîntrerupt, circa 15-25 minute de participant. Sub sloganul “NE MIŞCĂM PENTRU NOI, NE MIŞCĂM PENTRU SĂNĂTATE, NE PREGĂTIM PENTRU COMUNITATE“, 128 de pompieri covăsneni vor participa la acest maraton de mişcare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.