Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni s-a încheiat cu succes

Joi, 11 Septembrie 2014Covasna

Ziua de miscare a pompierilor Covasneni s a incheiat cu succes | imaginea 1 Joi, 11 setembrie a.c., la ora 09.00, după 24 de ore, participanţii la “Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni” au încheiat cu succes acest maraton de mişcare.

Cei 130 de pompieri care au participat la maratonul de mişcare tip ştafetă, prin alergare, mers pe bicicletă, mers pe role sau skateboard, au parcurs în total aproximativ 480 de km.

Maratonul de mişcare s-a organizat în premieră în rândul pompierilor, iar anul viitor se doreşte ca la această acţiune să participe alături de pompieri şi cetăţeni din judeţul Covasna.

“Ziua de mişcare a pompierilor Covăsneni” s-a organizat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Mihai Viteazul” al județului Covasna, alături de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România – sucursala Covasna, cu ocazia aniversării, la 13 Septembrie 2014, a Zilei Pompierilor din România şi a împlinirii a 166 de ani de la eroicele lupte din Dealul Spirii.

Ziua de miscare a pompierilor Covasneni s a incheiat cu succes | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.