Pompierii militari, de ziua lor, au dat Onorul patronului lor spiritual - Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș

Joi, 15 Septembrie 2016Timiș
Foto: Ioana Clonța

Foto: Ioana Clonța Aproximativ 140 de pompieri militari timișoreni, de ziua lor, 13 septembrie, au dat Onorul patronului lor spiritual - Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș. Astfel, bună parte din ceremonia destinată Zilei Pompierilor din România s-a desfășurat la catedrala Mitropolitană din Timișoara.

Alături de pompieri și de comandantul lor, inspectorul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență "Banat" al județului Timiș - lt.col. Lucian_Vasile Mihoc, s-au aflat oficialități locale, Înaltpreasfinţia Sa Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului și Generalul de Brigadă Szatmari Imre - directorul Direcției Județene de Apărare Împotriva Catastrofelor din Csongrad - Ungaria.

Atât în seara de priveghere dinaintea Zilei Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, cât și la slujba din ziua de 15 Septembrie, pompierii militari au fost la datorie asigurând asistența medicală pentru cele peste 3000 de persoane prezente la manifestare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.