13 Septembrie - Ziua cavalerilor neînfricați ai frontului incandescent!

Vineri, 13 Septembrie 2019București

Diplome de Onoare pentru Cavalerii Frontului Incandescent | imaginea 1 13 Septembrie este Ziua acelor oameni minunați care au avut curajul să îmbrățișeze cea mai nobilă dar și cea mai periculoasă meserie. E ziua oamenilor care își riscă viața pentru noi fără a ne fi cunoscut vreodată. E Ziua oamenilor care sunt alături de noi înainte ca noi să știm că avem nevoie de ei. E Ziua oamenilor care își riscă viața lor pentru a o salva pe a noastră.

Recunoștința față de ei nu e manifestată doar într-o zi pe an. Pentru că ei sunt alături de noi 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Zilnic, undeva, se aude o șoaptă, curge o lacrimă de recunoștință pentru devotamentul și mărinimia acestor oameni minunați!

Le urăm din suflet, acestor neînfricați cavaleri ai frontului incandescent, multă sănătate, fericire, zilele senine, doar împliniri în calea vieții și să depășească ușor orice piedică le va sta în cale.

La mulți ani, vouă, dragi pompieri! Fiți binecuvântați, oriunde v-ați afla!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.