Pompierii nemțeni sunt mereu alături de cei care au nevoie!

Marți, 15 Septembrie 2020Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Pompierii nemteni sunt mereu alaturi de cei care au nevoie | imaginea 1 Cu ocazia aniversării Zilei Pompierilor din România, în 13 septembrie, pompierii nemțeni au desfășurat o acțiune numită “Rechizite într-un ghiozdănel de la pompieri!”.

Aceasta acțiune a pompierilor nemțeni a avut drept scop ajutorarea copiilor care provin din familii vulnerabile, prin oferirea de ghiozdane și rechizite școlare.

Au fost achiziționate 13 ghiozdane cu rechizite necesare pentru începutul noului an școlar pentru a fi oferite unor copii din județul Neamț.

Copiii s-au bucurat de darurile primite și au promis că vor învăța bine în noul an școlar și nu îi vor dezamăgi prin rezultatele la învățătură pe părinți și pe cei care le-au oferit aceste daruri.

Pompierii nemţeni ştiu că nu e mult, dar un gest mărunt poate aduce multă bucurie!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.