Respect, Plutonier major Balaban George!

Marți, 15 Septembrie 2020Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Respect  Plutonier major Balaban George | imaginea 1 Plutonierul major Balaban George este paramedic de 9 ani. În tot acest timp, a avut în jur de 2.000 de intervenții SMURD, multe dintre acestea la accidente rutiere sau la cazuri de stop cardio-respirator.

Este ambițios, bine pregătit și tratează toate cazurile cu responsabilitate și profesionalism.

Mai bine de 100 de intervenții SMURD a avut și anul acesta. Își amintește de fiecare în parte pentru că, mai presus de toate, pune suflet în tot ceea ce face.

Și pentru că duminicå, 13 septembrie a.c., a fost Ziua Pompierilor, salvatorul a primit o Diplomă de Merit, în semn de recunoștință pentru întreaga sa activitate.

Pe el și pe ceilalți șase ofițeri, maiștri militari și subofițeri, care din aceastå zi vor purta grade noi, reprezentanţii ISU Giurgiu îi felicită și le doresc mult succes în activitate! Faptele să vorbească, în continuare, pentru ei!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.