Au celebrat Ziua Pompierilor din România

Vineri, 17 Septembrie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Au celebrat Ziua Pompierilor din Romania | imaginea 1 Luni, 13 septembrie a.c., odată cu comemorarea celor 173 de ani de la victorioasa bătălie din Dealul Spirii a pompierilor militari, ocazie cu care au depus o coroană de flori la Troița Eroilor Pompieri, pompierii timişeni au celebrat Ziua Pompierilor din România.

A fost o onoare să aibă alături de ei pe reprezentanți ai instituțiilor medicale din județ, deoarece au marcat și momentul operaționalizării celui de-al doilea echipaj SMURD tip C1 - Unitate de Terapie Intensivă Mobilă 2.

De asemenea, la această festivitate au fost onorați Colonel Paulică Băncescu şi Plutonier adjutant șef Daniel Vasile Popa, care și-au încheiat activitatea în cadrul inspectoratului. Reprezentanţii ISU Timiş le doresc multă sănătate și pensie lungă!

La mulți ani, dragi pompieri! Să vă bucurați de multă sănătate și de misiuni reușite!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.