Eroii nu mor niciodată - In memoriam Maior post mortem Mihalache Liviu!

Vineri, 17 Septembrie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Eroii nu mor niciodata   In memoriam Maior post mortem Mihalache Liviu | imaginea 1 “Ziua Pompierilor din România” le oferă prilejul acestora să onoreze devotamentul, curajul şi spiritul de sacrificiu al eroilor pompieri căzuți la datorie.

A devenit o tradiţie pentru cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea ca, în fiecare an, în preajma acestei aniversări, să aducă un pios omagiu pompierului vrâncean, Maior post mortem Mihalache Liviu, căzut la datorie într-o misiune de stingere a unui incendiu în data de 10 februarie 2000.

Marţi, 14 septembrie a.c., în semn de respect și prețuire, pompierii vrânceni au organizat o ceremonie comemorativă şi au depus coroane la mormântul eroului pompier.


Căpitanul Liviu Mihalache, locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Focşani, avea în spate experienţa a 12 ani de serviciu în slujba cetăţenilor, când a păşit în lumea de dincolo în urma unui incendiu produs la subsolul unui bloc de pe strada Mare a Unirii din Municipiul Focşani.

Căpitanul a fost avansat post-mortem la gradul de maior. Chiar şi peste ani amintirea sa rămâne vie în memoria celor care l-au cunoscut. 𝑮𝒍𝒐𝒓𝒊𝒆 𝒆𝒓𝒐𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒑𝒐𝒎𝒑𝒊𝒆𝒓, 𝒎𝒂𝒊𝒐𝒓 𝒑𝒐𝒔𝒕-𝒎𝒐𝒓𝒕𝒆𝒎 𝑴𝒊𝒉𝒂𝒍𝒂𝒄𝒉𝒆 𝑳𝒊𝒗𝒊𝒖! 𝑫𝒖𝒎𝒏𝒆𝒛𝒆𝒖 𝒔𝒂̆-𝒍 𝒐𝒅𝒊𝒉𝒏𝒆𝒂𝒔𝒄𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒑𝒂𝒄𝒆!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.