Au ales să doneze sânge de ziua lor

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Au ales sa doneze sange de ziua lor | imaginea 1 Pompierii militari sunt oameni care înţeleg cel mai bine suferinţa semenilor aflaţi în situaţii dificile, care le pun viaţa în pericol, mai ales că, de nenumărate ori aceştia sunt primii care văd cum semenii lor ajung în situaţii extreme şi pentru a-i salva este mare nevoie de sânge.

În aceste zile, mai multe cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Barbu Ştirbei”al județului Călărași au înţeles importanţa acestuio demers şi s-au oferit voluntari să participe la campania de donare sânge desfășurată în incinta Centrului de Transfuzie Sanguină Călărași.

În această perioadă, Centrul de Transfuzie Sanguină din Călăraşi traversează o perioadă dificilă, în care se înregistrează un număr scăzut de donatori, astfel că se fac eforturi serioase pentru reîntregirea stocului atât de necesar salvării vieţii pacienţilor.

Pentru pompieri este un gest de solidaritate pe care fiecare dintre noi îl poate face, având în vedere importanţa şi beneficiile donării de sânge, atât pentru donator, cât şi pentru receptor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.