Ceremonie militară cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Ceremonie militara cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania | imaginea 1 Marți, 13 septembrie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, Ziua pompierilor din România a fost marcată printr-o ceremonie militară.

În cadrul ceremoniei au fost înaintați în grad, 8 subofițeri care s-au remarcat în activitatea desfășurată. De asemenea, s-au oferit titluri și mulțumiri pentru pompierii care s-au distins prin acțiunile lor.

Salvatorul anului a fost desemnat Plt. Gheorghiu Raul, care este angajat de 4 ani, iar în prezent este comandant de echipaj și conducător de autospeciale, în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu.

Pompierul anului a fost desemnat Plt. adj. Dobrin Marius, care este angajat de aproape 15 ani, iar în prezent este comandant de echipaj și alpinist de intervenție, în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.