Cupa “13 Septembrie” la fotbal

Marți, 13 Septembrie 2022Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Cupa  13 Septembrie  la fotbal | imaginea 1 Joi, 8 septembrie a.c., s-a încheiat Cupa “13 Septembrie” la fotbal. În contextul sărbătoririi zilei de 13 Septembrie - Ziua Pompierilor din România, în perioada 07 - 08 septembrie a.c., s-a desfășurat la Făgăraș Cupa “13 Septembrie” la fotbal.

La competiție au participat pompieri de la subunitățile de pompieri din județul Brașov și Reședința Inspectoratului (echipă alcătuită din jucători de la structurile de suport și Inspecția de prevenire). După o luptă acerbă în care fiecare echipă și-a dorit să câștige, în finală au ajuns Detașamentul 1 de Pompieri Brașov și Reședința Inspectoratului.

Deși au pornit favoriți, având jucători mult mai valoroși, Detașamentul 1 de Pompieri Brasov a pierdut în față Reședinței Inspectoratului în mod surprinzător, cu scorul de 2-1. Dorința de victorie, buna organizare și defensiva de fier au făcut diferența.

De menționat ar fi că la scorul de 0-0, Detașamentul 1 de Pompieri au ratat un penalty, iar arma contraatacului a funcționat perfect la echipa Reședinței. Cel mai bun portar al turneului a fost 𝗣𝗹𝘁. 𝗮𝗱𝗷. 𝗙𝗮𝗿𝗮𝗼𝗻 𝗗𝗿𝗮𝗴𝗼𝘀̦, iar cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat 𝗹𝘁. 𝗣𝘂𝗶𝘂 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀, ambii de la echipa Reședinței. Golgheterul turneului a fost s.g.p. 𝗥𝗼𝗯𝘂 𝗜𝗼𝗻𝘂𝘁̦ de la Secția de Pompieri Zărnești.

La finalul competiției, clasamentul a fost următorul:

🥇1. Reședința Inspectoratului;

🥈2. Detașamentul 1 de Pompieri Brașov;

🥉3. Secția de Pompieri Zărnești.

Se adreseazå felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.