In memoriam, de Ziua Pompierilor!

Sâmbătă, 17 Septembrie 2022Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

In memoriam  de Ziua Pompierilor | imaginea 1 De ziua lor, salvatorii nu i-au putut uita pe eroii pompieri căzuți la datorie, printre care și pompierii militari suceveni - Sergentul major post mortem VICTOR IVAŞCU, născut la 8 septembrie 1940, în comuna Sadova, Sergentul major post mortem IOAN CRĂIUŢ, născut la 13 august 1947, în localitatea Frumosu, și Sergentul major post mortem VASILE POPIUC, născut la data de 19 iulie 1948, în comuna Moldova Suliţa.

Cei trei, militari în termen, recrutați în companii de pompieri din Vaslui, Galați și, respectiv, Covasna, au trecut în ceata drepților, sacrificându-și viața pentru salvarea semenilor și bunurilor materiale, în intervenții pentru stingerea unor incendii de proporții. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.