Activități desfășurate cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Joi, 14 Septembrie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Activitati desfasurate cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania | imaginea 1 Pompierii mehedințeni au fost prezenți marți, 12 septembrie a.c., pe esplanada Crișan din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Cei interesați de misiunile pompierilor au avut prilejul de a se familiariza cu o parte din echipamentele cu care salvatorii intervin în sprijinul semenilor, dar și de a afla ce trebuie făcut înainte, pe timpul și după producerea unor situații de urgență.

În perioada 11-12 septembrie a.c., la zona de agrement Pădurea Crihala, s-a desfășurat 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐟𝐨𝐭𝐛𝐚𝐥 - 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝟏𝟑 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, la care au participat colegii din cadrul a cinci subunități de intervenție.

▶️ În urma disputării meciurilor, clasamentul a fost următorul:🥇𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 - Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin 🥈𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈 - Stața de Pompieri Vânju Mare 🥉𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 - Detașamentul de Pompieri Orșova.

▶️ Pentru premiul de ,,𝐂𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐭𝐨𝐫” s-au luptat trei colegi care au avut același număr de goluri (7):🏅Plt. adj. Draghicescu Dorin 🏅Sg. maj. Decă Evelyn 🏅Soldat Păulescu Damaschin.

▶️ Titlul de ,,𝐂𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧 𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐫” i s-a acordat sportivului plt. Vlădășel Claudiu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.