Cu mic, cu mare, alături de pompierii teleormăneni!

Marți, 19 Septembrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Cu mic  cu mare  alaturi de pompierii teleormaneni | imaginea 1 Miercuri, 13 septembrie a.c., de Ziua Pompierilor din România, a fost freamăt mare în toate orașele și municipiile județului Teleorman.

Pompierii militari au sărbătorit această frumoasă zi alături de membrii comunității, iar împreună cu voluntarii I.S.U. Teleorman au reușit să-i informeze atât pe cei mari, cât și pe cei mici cum să se protejeze în cazul producerii unor situații de urgență.

Zeci de copii au venit să afle ce înseamnă meseria de pompier și să-i cunoască pe salvatorii lor. Pe tot timpul activităților, pompierii militari le-au explicat ce trebuie să facă în cazul izbucnirii unui incendiu, acasă ori la școală, cum trebuie să se comporte în situația producerii unui cutremur și în ce cazuri să apeleze la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Bineînțeles, nu au lipsit nici exercițiile demonstrative ori prezentările de tehnică și echipamente de intervenție, autospecialele de intervenție și salvare de la înălțime fiind cele mai atractive pentru cei prezenți.

Pentru implicarea, dăruirea, spiritul civic, altruismul și responsabilitatea față de semeni, pompierii doresc să le mulțumească și voluntarilor care au fost prezenți, alături de ei, în derularea activităților specifice!

Interesul copiilor față de oamenii în uniformă și de tehnica lor de intervenție a fost la cote maxime și pentru că le-au transmis și lor o parte din fericirea lor, nu le rămâne decât să le transmită un sincer MULȚUMESC!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.