Cupa 13 Septembrie la șah

Joi, 14 Septembrie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Cupa 13 Septembrie la sah | imaginea 1 În preambulul Zilei Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al judeţului Vaslui a organizat mai multe competiții sportive. Astfel, ISU Vaslui a organizat “Cupa 13 Septembrie” la șah, tenis de masă și minifotbal.

La turneul de șah găzduit de clubul “Prietenia” din municipiul Vaslui s-au înscris 18 sportivi legitimați la cluburi din Vaslui, Galați, Iași, Bacău, Bârlad, Buzău și Huși. Turneul organizat sub egida “Cupa 13 Septembrie” s-a desfășurat în sistem elvețian, iar după finalizarea a nu mai puțin de șapte runde, prima poziție a fost ocupată de pompierul băcăuan Teofil Olaru, cu șase puncte și jumătate.

Băcăuanul a fost secondat de Virgiliu Cosmin Sîrbu, de la C.S. Șah Club Galați și Tiberiu Crăescu, de la C.S. Șah “Gh. Nestianu” Bârlad, ambii sportivi acumulând câte cinci puncte. Premiile au constat în cupe, medalii și diplome.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.