La mulți ani, pompieri români!

Marți, 19 Septembrie 2023Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

La multi ani  pompieri romani | imaginea 1 Pe 13 Septembrie, Ziua Pompierilor din România, pompierii români au sărbătorit aniversarea celor 175 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii.

În fiecare an, în această zi, pompierii cinstesc memoria eroilor ostași pompieri care şi-au dat viața pentru dreptate şi libertate, pentru independenţa de stat a României, pentru apărarea şi salvarea vieţii semenilor, guvernați să înnobileze misiunea încredinţată.

Pentru a păstra tradiţiile Armei Pompierilor, la sediul unității a avut loc un ceremonial militar la care au luat parte reprezentanți ai instituțiilor administrației locale și ai instituțiilor partenere.

În cadrul acestei activități 6 cadre militare (un ofițer și 5 subofițeri) au fost recompensate cu înaintarea în grad înaintea expirării stagiului minim, iar 4 cadre au fost recompensate cu “Diplome de merit” pentru îndeplinirea exemplară a misiunii încredințate pe teritoriul francez. La final, au fost prezentate ultimele mijloace de intervenție intrate în dotarea unității în anul 2023.

În prag de sărbătoare, reprezentanții ISU Sălaj asigură încă o dată cetăţenii judeţului, că pompierii au fost, sunt şi vor rămâne mereu în slujba semenilor, iar colegilor de breaslă, le urează „La mulţi ani!”, multă sănătate, fericire şi împliniri în plan personal și profesional!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.