Pompierii botoșăneni, la înălțime de Ziua Pompierilor din România

Joi, 14 Septembrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Pompierii botosaneni  la inaltime de Ziua Pompierilor din Romania | imaginea 1 Fizic și emoțional, un pompier urca și coboară, într-o singură misiune, cei mai înalți munți din lume. Nu există suficiente cuvinte și nici înălțimea adecvată de a le mulțumi pentru efortul depus!

Pentru al treilea an consecutiv, salvatorii botoșăneni au ales să sărbătorească Ziua Pompierilor din România, la înălțime.

Anul acesta, plutonier adjutant-șef Paul Dohotaru, plutonier adjutant Adrian Maghiar, plutonier adjutant Leonard Orășanu, plutonier adjutant Dragoș Zamfir, plutonier adjutant Radu Sorlescu, plutonier adjutant Paul Ciocan, plutonier adjutant Cătălin Ignat, plutonier adjutant Mihai Andrei, sergent major Andrei Vasiliu și soldatul Andrei Corman au arborat drapelul pe Vf. Negoiu și Vf. Lespezi, la o altitudine de peste 2 500 de metri.

Ei au considerat că aceste vârfuri muntoase sunt cele mai bune locuri de unde ar putea să le ureze colegilor un gând bun de ziua lor. La mulți ani tuturor pompierilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.