Revederea anuală cu cadrele militare în rezervă

Marți, 19 Septembrie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Revederea anuala cu cadrele militare in rezerva | imaginea 1 Premergător Zilei Pompierilor din România, pompierii arădeni au sărbătorit, marți, 12 septembrie a.c., cu bucurie și entuziasm, revederea anuală cu cadrele militare în rezervă, la sediul Punctului de Lucru Curtici.

I-a emoționat reîntâlnirea cu colegii lor militari și au împărtășit amintiri din timpul serviciului. Evenimentul a inclus și o prezentare a celei mai noi tehnici de intervenție, precum și a proiectului de renovare a sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

În această zi, au recunoscut și sărbătorit sacrificiul și dedicarea foștilor colegi față de țară. Pompierii arădeni sunt mândri să onoreze moștenirea lor și să continue să protejeze și să servească comunitatea cu demnitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.