Plutonierul major Bogdan Popovici decorat de Președinte

Duminică, 28 Februarie 2016Suceava

Plutonierul major Bogdan Popovici decorat de Presedinte | imaginea 1 Cu ocazia Zilei Protecţiei Civile din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, a organizat vineri, 26 februarie, la sediul unităţii din str. Universităţii nr.14, începând cu ora 10.00, o serie de manifestări dedicate acestei arme.

Invitaţi de onoare au fost militarii în rezervă care au servit arma Protecţiei Civile, cărora inspectorul şef, generalul de brigadă Ion Burlui, le-a înmânat Diplome de Excelenţă.

Ulterior, a avut loc ceremonialul militar de avansare înaintea expirării termenului minim în grad şi s-au acordat diplome de merit ofiţerilor şi subofiţerilor care s-au remarcat prin executarea de misiuni deosebite.

În cadrul aceluiaşi ceremonial, inspectorul şef a înmânat plutonierului major Bogdan Popovici, din cadrul Gărzii de Intervenţie Siret, Medalia Naţională „Pentru Merit” clasa a III-a cu însemn pentru militari, conferită de preşedintele României, Klaus Werner Johannis, „în semn de apreciere pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională şi înaltul profesionalism dovedit în îndeplinirea misiunilor încredinţate”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.