Plutonierul major Marian Borgovan - decorat de Președinte

Duminică, 28 Februarie 2016Bistrița-Năsăud

Plutonierul major Marian Borgovan   decorat de Presedinte | imaginea 1 Felicitări colegului nostru Marian Borgovan care a primit Medalia Naţională "Serviciul Credincios" clasa a III - a, conferită de preşedintele României, domnul Klaus - Werner Iohannis !

Absolvent al Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti, Marian a dovedit de la începutul carierei militare în situaţii de urgenţă că şi-a ales meseria cu sufletul.

A participat şi coordonat numeroase misiuni de salvare a vieţilor semenilor, protejare a bunurilor materiale şi a mediului înconjurător, iar în mod special, anul trecut, în timpul liber a salvat două victime ale unui accident rutier produs în Pasul Tihuţa.

Pentru tot ceea ce a făcut până acum şi pentru tot ceea ce va face în viitor, întreaga familie a pompierilor bistriţeni îi multumeşte şi îl asigură de sprijinul nostru, necondiţionat.

Ne mândrim cu tine, Marian !

Plutonierul major Marian Borgovan   decorat de Presedinte | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.